Over ons

Marbrerie Swyngedauw 3

Over ons

Het bedrijf werd opgericht in 1946 door de grootvader Robert Swyngedauw. Op dat moment waren de activiteiten van de onderneming gericht op de sector van funeraire kunst.

Marbrerie Swyngedauw 3289

Derde generatie

Sinds de komst van de 3de generatie werd veel geïnvesteerd zowel in de infrastructuur als in het machinepark. Deze investeringen hebben het bedrijf laten groeien en de activiteiten werden gediversifieerd : zowel op het gebied van maatwerk in de bouwsector als in toepassing voor binnen- en buitendecoratie, maar principieel in de keukenwereld.

Sinds 1990, met de voorzetting van de traditie en knowhow van de familie, heeft de bouwmarkt een leidende rol op zich genomen. Deze bouwmarkt wordt verdeeld in 2 grote delen, enerzijds de sector van de bouw, anderzijds de sector van de decoratie.

Onlangs heeft het bedrijf een nieuwe CNC-machine aangekocht waardoor de productiecapaciteit werd opgedreven en korte leveringstermijnen gegarandeerd kunnen worden.

Onze firma biedt aan haar klanten een professionele after-sales service en zorgt ervoor dat haar productie juridische garanties geeft.